Tarts velem a

Pálinkaaromák nyomában

és fedezd fel könyvem segítségével az ízletes pálinkák és párlatok titakait!

A pálinka – a főzés és a minősítés – akárcsak a foci, a nemzeti identitásunk része, így mindenki ért hozzá. Hogy mindezek ellenére miért volt szükség erre a könyvre? Eredetileg saját tudásom fejlesztésére kezdtem el jegyzetelni, ám mire feleszméltem, már több, mint 300 oldal „hevert” a merevlemezen.

Ledő Móni, pálinkamester

Megvásárolom a könyvet!

Egy hiánypótló olvasmány, mely egy női pálinkabíráló szemén keresztül mutatja be a pálinkát, a leggyakrabban felhasznált gyümölcsalapanyagokat és a pálinkakóstolás módját.

Sajnos a  Pálinkaaromák nyomában című keményborítós könyv első kiadását már nem tudod mgvásárolni!

6.500 Ft

 • Kemény borító
 • 218 oldal
 • A4+ méret
 • Korlátozott darabszám
 • Választható digitális tartalommal

Pálinkaaromák nyomában online kiadás

A könyv olyan kérdésekre kereste a választ, melyekbe a pálinkás emberek folyamatosan beleütköztek. Az online kiadásnem csak kiegészíti mindenzt, hanem számos újdonságot is kínál.

Pálinkaaromák nyomában című könyv online kiadása elérhtő a palinkakonferencia.hu oldalán

5.500 Ft

 • Első kiadás online változata
 • Bővített tartalom
 • Magánszemélyek számára
 • 0% ÁFA

Pálinkaaromák nyomában online kiadás

A könyv olyan kérdésekre kereste a választ, melyekbe a pálinkás emberek folyamatosan beleütköztek. Az online kiadásnem csak kiegészíti mindenzt, hanem számos újdonságot is kínál.

Pálinkaaromák nyomában című könyv online kiadása elérhtő a palinkakonferencia.hu oldalán

5.900 Ft

 • Első kiadás online változata
 • Bővített tartalom
 • Vállalkozásoknak
 • 4645 Ft + 27% ÁFA

Eme könyv a “művelt alkoholistának” maga a kánaán. A műveletleneknek, mint amilyen én is vagyok, meg egyfajta színes kánkán: a pálinkaivászat tudományának titkairól fellibben benne minden fátyol

Zólyomi Zsolt

parfümőr, pálinkamester

Ledő Mónika könyve nagyon szakmai. Részletes, pontos és elsősorban egy pálinkabírálónak lehet alapmű, de szerintem annyira egyedi kiadvány a piacon, hogy a komolyabb rajongóknak éppúgy izgalmas lehet, mint a házi főzés megszállottjainak. Tanuljunk belőle, mert nagyon ráférne ez a mai magyar pálinkakultúrára!

Vass Adrienn

Újságíró, Szeretlek Magyarország Online

A könyv számos olyan kérdésre keres választ, amelyekkel a pálinkát ismerni és megismerni vágyó emberek folyamatosan találkozhatnak. Olyan kérdésekre például, hogy a pálinka a befektetett rengeteg munka és nagyszerű, újító kezdeményezés ellenére miért csak Magyarországon világhírű? Hogy mi az oka annak, hogy a pálinka szerelmesének lenni drága mulatság? Hogy mi teszi extrán drágává a különleges gyümölcsalapanyagokból készült pálinkákat? Egyáltalán melyek azok a szempontok, amelyeket a minőségi pálinka előállítása során figyelembe kell vennünk?

Bertalan György

Pécsi borozó - gasztronómiai és bormagazin

Egy könyv, amelynek tartalma eleinte csak saját felhasználásra készült, de egy sugallatnak köszönhetően mindenki számára elérhetővé vált.

Pálinkaaromák nyomában,
bevezetés a pálinkakóstolás világába

Egy hiánypótló olvasmány, amelynek középpontjában a pálinka áll, amely egy női pálinkabíráló szemén keresztül mutatja be az előállításhoz leggyakrabban felhasznált gyümölcsalapanyagokat és azok jellemző aromakomponenseit, valamint a belőlük készülő pálinkák jellemzőit és a pálinkabírálat metodikáját.

Ledő Móni Pálinkaaromák című könyve kapható a palinka.online webshopban

Az egyes fejezetek tartalmának és felépítésének köszönhetően egyszerre lehet szórakoztató és tudásfejlesztő mindazoknak, akik már jelenleg is a pálinka szerelmesei. Azaz főzőmestereknek, pálinkabírálóknak, gasztronómiai szakembereknek, illetve azoknak is, akik eddig csak távolról figyelték érdeklődve ezt a csodás italat.

Egy könyv, ami csak akkor éri el a célját, ha megvalósítja a tudás átadását, de emellett kérdéseket és vitákat is generál.

Kellemes kalandozást kívánok a pálinka birodalmában:

Ledő Mónika, pálinkamester

Zina a pálinkaangyal is Ledő Móni könyvét ajánlja

Már a megjelenés előtt beleolvashattam a jegyzetekbe. S azóta is gyakran fellapozom. Mindig van mit tanulni belőle – függetlenül attól, mennyire mélyedtünk el a pálinkák és párlatok világában.

Zina, a pálinkaangyal

Könyvbemutató a Pálinkamúzeumben