Tarts velem a
Pálinkaaromák nyomában
és fedezd fel könyvem segítségével az ízletes pálinkák és párlatok titakait!
A pálinka – a főzés és a minősítés – akárcsak a foci, a nemzeti identitásunk része, így mindenki ért hozzá. Hogy mindezek ellenére miért volt szükség erre a könyvre? Eredetileg saját tudásom fejlesztésére kezdtem el jegyzetelni, ám mire feleszméltem, már több, mint 300 oldal „hevert” a merevlemezen.
Ledő Móni, pálinkamester
Megvásárolom a könyvet!
Egy hiánypótló olvasmány, mely egy női pálinkabíráló szemén keresztül mutatja be a pálinkát, a leggyakrabban felhasznált gyümölcsalapanyagokat és a pálinkakóstolás módját.
Sajnos a Pálinkaaromák nyomában című keményborítós könyv első kiadását már nem tudod mgvásárolni!
6.500 Ft
- Kemény borító
- 218 oldal
- A4+ méret
- Korlátozott darabszám
- Választható digitális tartalommal
Pálinkaaromák nyomában online kiadás
A könyv olyan kérdésekre kereste a választ, melyekbe a pálinkás emberek folyamatosan beleütköztek. Az online kiadásnem csak kiegészíti mindenzt, hanem számos újdonságot is kínál.
Pálinkaaromák nyomában című könyv online kiadása elérhtő a palinkakonferencia.hu oldalán
5.500 Ft
- Első kiadás online változata
- Bővített tartalom
- Magánszemélyek számára
- 0% ÁFA
Pálinkaaromák nyomában online kiadás
A könyv olyan kérdésekre kereste a választ, melyekbe a pálinkás emberek folyamatosan beleütköztek. Az online kiadásnem csak kiegészíti mindenzt, hanem számos újdonságot is kínál.
Pálinkaaromák nyomában című könyv online kiadása elérhtő a palinkakonferencia.hu oldalán
5.900 Ft
- Első kiadás online változata
- Bővített tartalom
- Vállalkozásoknak
- 4645 Ft + 27% ÁFA
Eme könyv a “művelt alkoholistának” maga a kánaán. A műveletleneknek, mint amilyen én is vagyok, meg egyfajta színes kánkán: a pálinkaivászat tudományának titkairól fellibben benne minden fátyol
Ledő Mónika könyve nagyon szakmai. Részletes, pontos és elsősorban egy pálinkabírálónak lehet alapmű, de szerintem annyira egyedi kiadvány a piacon, hogy a komolyabb rajongóknak éppúgy izgalmas lehet, mint a házi főzés megszállottjainak. Tanuljunk belőle, mert nagyon ráférne ez a mai magyar pálinkakultúrára!
A könyv számos olyan kérdésre keres választ, amelyekkel a pálinkát ismerni és megismerni vágyó emberek folyamatosan találkozhatnak. Olyan kérdésekre például, hogy a pálinka a befektetett rengeteg munka és nagyszerű, újító kezdeményezés ellenére miért csak Magyarországon világhírű? Hogy mi az oka annak, hogy a pálinka szerelmesének lenni drága mulatság? Hogy mi teszi extrán drágává a különleges gyümölcsalapanyagokból készült pálinkákat? Egyáltalán melyek azok a szempontok, amelyeket a minőségi pálinka előállítása során figyelembe kell vennünk?
Egy könyv, amelynek tartalma eleinte csak saját felhasználásra készült, de egy sugallatnak köszönhetően mindenki számára elérhetővé vált.
Pálinkaaromák nyomában,
bevezetés a pálinkakóstolás világába
Egy hiánypótló olvasmány, amelynek középpontjában a pálinka áll, amely egy női pálinkabíráló szemén keresztül mutatja be az előállításhoz leggyakrabban felhasznált gyümölcsalapanyagokat és azok jellemző aromakomponenseit, valamint a belőlük készülő pálinkák jellemzőit és a pálinkabírálat metodikáját.
Az egyes fejezetek tartalmának és felépítésének köszönhetően egyszerre lehet szórakoztató és tudásfejlesztő mindazoknak, akik már jelenleg is a pálinka szerelmesei. Azaz főzőmestereknek, pálinkabírálóknak, gasztronómiai szakembereknek, illetve azoknak is, akik eddig csak távolról figyelték érdeklődve ezt a csodás italat.
Egy könyv, ami csak akkor éri el a célját, ha megvalósítja a tudás átadását, de emellett kérdéseket és vitákat is generál.
Kellemes kalandozást kívánok a pálinka birodalmában:
Ledő Mónika, pálinkamester
Már a megjelenés előtt beleolvashattam a jegyzetekbe. S azóta is gyakran fellapozom. Mindig van mit tanulni belőle – függetlenül attól, mennyire mélyedtünk el a pálinkák és párlatok világában.
Zina, a pálinkaangyal